Pura Wonen
Image default
Woning en Tuin

Wat heeft Skylux allemaal te bieden?

Skylux is een erg divers bedrijf gevestigd in de dakramen. Ze zijn van origine Vlaams en zijn opgestart in 1954. In Europa zijn ze 1 van de grootste bedrijven die dakramen en dergelijke leveren. Met hun vele ervaring en liefde voor duurzaamheid liggen ze in vele harten van consumenten. Al staan ze erg bekend om hun lichtkoepels, bieden ze ook een aantal andere producten aan. Lees hier alles over onder onderstaande kopjes!

Dakvensters

Dakvensters worden vaak over het hoofd gezien in woningen, maar ze zijn ongelooflijk nuttig, omdat ze licht en frisse lucht kunnen binnenbrengen die anders verloren zouden gaan. Dakvensters zijn meestal te vinden op de zolder, maar kunnen ook in de kelder of zelfs in een verbouwde garage worden gebruikt.

Ze zijn ideaal om daglicht binnen te brengen in ruimtes die anders donker zouden zijn, zoals een kinderslaapkamer, een logeerkamer, of een kantoor aan huis. Als je een van deze ruimtes heeft en je overweegt er dakvensters in te plaatsen, dan zul je vanzelf zien hoe voordelig ze kunnen zijn!

Platdakramen

Platte dakvensters blijven niet vastzitten zoals traditionele dakvensters. Omdat ze op scharnieren openzwaaien, kunnen ze gemakkelijk en snel worden schoongemaakt. Ze kunnen van binnenuit schoongemaakt worden, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het beklimmen van een ladder of het inhuren van iemand om ze voor je schoon te maken.

Met platdakramen hoef je je ook geen zorgen te maken dat ze van hun plaats vallen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het glas versplintert, zoals dat bij traditionele dakvensters wel kan gebeuren. Dit maakt het veel veiliger om een plat dak raam te hebben dan een traditioneel dakraam.

Lichtkoepels

Lichtkoepels zijn een geweldige manier om overdag licht in jouw huis te brengen terwijl je kunt genieten van het uitzicht op de hemel. Ze zorgen er ook voor dat je geld kunt besparen op elektriciteit aangezien je niet zo snel je lampen aan hoeft te doen door het natuurlijke licht. Lichtkoepels kunnen overal worden geplaatst – op elk dak passen ze wel.

Er zijn verschillende soorten lichtkoepels waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van waar je ze wilt plaatsen. Dakramen zijn er in verschillende vormen en maten. Ze kunnen intrekbaar of vast zijn. Inschuifbare lichtkoepels zijn vooral handig omdat je dan zelf kunt bepalen waar je het licht in jouw kamer wilt laten vallen.