Pura Wonen
Image default
Woning en Tuin

Laat de kinderen buiten spelen met een speeltoestel in de tuin

Schommels en glijbanen voor kinderen van alle leeftijden, van klassieke schommelsets tot veilige babyschommelzitjes die geschikt zijn voor baby’s van slechts enkele maanden oud. De kleintjes zullen het geweldig vinden om zichzelf te leren schommelen in een schommelzitje – en sommige babyzitjes kunnen zelfs worden aangepast aan gewone schommelsets als de baby groter wordt. In hun assortiment zelfs glijbanen ideaal voor de jongsten, omdat ze netjes kunnen worden ingeklapt als ze niet worden gebruikt.

Meer ruimte voor een groot speeltoestel?

Voor tuinen met meer ruimte kun je heel veel speelplezier in je tuin halen met een speeltoestel dat je geheel naar eigen wens kunt uitbreiden met extra accessoires. Zodat kinderen samen kunnen spelen met een duo schommel of een schommel en een klimtouw een glijbaan én ook nog eens een zandbak. En dat alles in één set gecombineerd. Maar je kunt het natuurlijk ook eenvoudig houden met een golvende glijbaan al dan niet met een wateraansluiting en een enkele schommel. Deze bieden kinderen zowel het plezier van via de glijbaan naar beneden suizen of hoog genoeg schommelen om tot aan de wolken te zweven en nemen minder ruimte in de tuin in beslag.

Voor nog meer buitenplezier kunnen sommige van de speeltoestellen van De Speeltoestel Koning worden uitgebreid met een klimrek of klimstenen, een bokszak of zelfs een hangmat om lekker te loungen. Dat laatste is dan natuurlijk meer iets voor de ouders.

Ook in de koudere maanden speelplezier

Buiten zijn in de koudere maanden helpt kinderen aan hun essentiële vitamine D. Zonlicht en vitamine D hebben een grote invloed op het dagelijkse humeur, buitenspelen in de koudere maanden zal die kleintjes aan het lachen houden! Als de kinderen in de winter buiten zijn – houd hun hoofdjes en handjes warm met een muts en handschoenen en ze zullen niet eens beseffen hoe koud het is. Dan hebben ze niet eens door hoe koud het is. Ze zullen zich te veel vermaken met hun nieuwe speeltoestel. En denk eraan – buitenspelen is voor alle leeftijden – niet alleen voor kinderen! Bezoek de pagina https://speeltoestel-koning.nl/speeltoestel-tuin/ voor alle speeltoestellen voor in de tuin!