Pura Wonen
Image default
Woning en Tuin

Dit moet je weten over glazen pivoterende deuren

Ben jij op zoek naar een unieke deur voor jouw woning? Binnendeuren zijn er in heel veel soorten en maten, maar wanneer je een eyecatcher in huis wilt, is het zeker aan te raden om eens te kijken naar de mogelijkheid van glazen pivoterende deuren. Glazen pivoterende deuren, ook wel taatsdeuren genoemd, is een type deur van glas dat gebruik maakt van zeer sterke scharnieren die in het deurvlak zijn geïntegreerd. Op deze manier draait de deur om de eigen verticale as heen: de draaipunten van de deur zitten aan de boven- en onderzijde, in het plafond en de vloer.

Stijlvolle en unieke deuren van glas

Met glazen pivoterende deuren kies je voor een stijlvolle en unieke deur voor in je woning. Deze deur is op maat verkrijgbaar, waardoor het heel goed mogelijk is om deze deur in jouw huis te plaatsen. Je creëert hiermee veel natuurlijk licht in huis en daarnaast ben je verzekerd van een stijlvolle uitstraling. Een glazen pivoterende deur past in iedere interieurstijl en is dan ook altijd aan te raden. Wil jij jouw woonkamer veranderen of zoek je naar een mooie binnendeur voor je nieuwe huis? Taatsdeuren zijn de perfecte keuze.

Glazen pivoterende deuren in je woning

Optimale lichtinval, unieke uitstraling en op maat verkrijgbaar: wat wil je nog meer? Het is voor jezelf belangrijk om te bepalen wat voor soort deur je in jouw woning wilt en hoe je dit kunt realiseren. Meet de beschikbare ruimte op en kijk of het mogelijk is om voor een pivoterende deur van glas te gaan. Zo ben jij in staat om echte eyecatchers in je interieur te integreren.

https://www.glasdeuren.com