Pura Wonen
Image default
Raamdecoratie

Zwarte raambekleding op maat

Als je mij als eigenaar van Marasol.nl vraagt wat dé trendkleur is en blijft in raambekleding, dan moet ik daarop antwoorden met zwart. Veruit de meeste raambekleding die het laatste jaar bij ons is besteld is zwart van kleur. Dat is ook niet zo gek, zwarte raambekleding past bij bijna ieder interieur. Van landelijk tot strak modern, zwarte raamdecoratie is altijd mooi.

Zwarte jaloezieën

Vooral de zwarte elektrische jaloezieën zijn erg populair. Binnen de aluminium jaloezieën wordt voornamelijk gekozen voor mat zwart. Mat zwart is mogelijk met lamelbreedtes 25, 50 en 70 mm. Allen hebben ze een chique uitstraling en zijn ze een mooie aanvulling op je inrichting. Naast mat zwart hebben we ook zijdeglans en hoogglans zwart. Wil je liever iets meer variatie erin? Dan kun je kiezen voor de zwarte lamellen met wat meer structuur of bijvoorbeeld een metallic laagje erover.

Ook binnen de houten jaloezieën wordt veel gekozen voor zwart. Deze hebben we in strak zijdeglans gelakt, met matte afwerking of in bamboe met een mooie zichtbare houtnerf. Al onze jaloezieën worden op maat gemaakt door het Nederlandse bedrijf Verano. 

Zwarte plisségordijnen

Binnen de collectie plissegordijnen is een brede keuze in zwarte stoffen. Zo zijn er de enkele plisséstoffen met linnenlook, een lichte glans afwerking, of een mooie zwarte stof met zilveren achterzijde voor optimale isolatie voor je ramen. De zwarte honingraat stoffen zijn ook meerdere afwerkingen en transparanties te kiezen. Zo kun je kiezen voor zwarte transparante plissés met witte achterzijde of voor stoffen die aan beide zijdes zwart zijn. 

Zwart is een kleur die veel warmte vasthoudt. In de zomer kan het met zwarte plisségordijnen nog best warm worden in je huis. Daarom is het mogelijk om zwarte plisségordijnen te kiezen met een zilveren of witte achterzijde. De stof die voor het raam hangt is dan wit, aan de binnenkant zie je dan zwart. Het witte zorgt ervoor dat er zo veel mogelijk warmte of kou terug naar buiten wordt gekaatst en je ruimte dus niet te snel opwarmt.

De kleur van de boven- en onderlat van plisségordijnen kun je kiezen naar smaak. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een zwarte afwerking, waardoor het een mooi geheel vormt met de doekkleur.

Zwarte rolgordijnen

Ook in ons assortiment rolgordijnen hebben we verschillende zwarte doeken. Zowel met zwarte als met witte achterzijde, voor iedere smaak is er een mooie afwerking. Ook het ophangsysteem en de onderlat zijn in zwart uit te voeren. Daarnaast kun je kiezen voor zwarte vierkante of ronde cassette. 

Gratis stalen aanvragen

Via onze website kun je gratis stofstaaltjes aanvragen van de raambekleding die je graag met eigen ogen wil zien.https://marasol.nl/elektrische-jaloezieen-op-maat/