Pura Wonen
Image default
Accessoires

De beste helmen voor veiligheid

Als motorrijder is het belangrijk om veilig de weg op te gaan. Een motorhelm is daarom een essentieel onderdeel van de bescherming die je nodig hebt tijdens het rijden. Maar welke helmen zijn nou eigenlijk de beste? In dit artikel geven we je een overzicht van de best helmen van 2023.

Shark Race-R Pro

Dit is een helm voor de sportieve rijder en is gemaakt van lichtgewicht materiaal. Het aerodynamische ontwerp vermindert windruis en zorgt voor een comfortabele rijervaring. Daarnaast is de helm voorzien van een geïntegreerd zonnevizier en een dubbel D-sluiting.

Schuberth C4 Pro

Deze helm is geschikt voor zowel touring als sportief rijden en biedt uitstekende bescherming tegen windruis. De helm heeft een intern zonnevizier en is voorzien van een Pinlock anti-condens vizier. Ook heeft de helm een microfoon en luidsprekers voor het gebruik van bluetooth communicatiesystemen.

AGV Pista GP RR

Deze helm is ontworpen voor de racerij en biedt uitstekende bescherming tegen impact. De helm is gemaakt van koolstofvezel en heeft een aerodynamisch ontwerp om maximale prestaties te leveren op het circuit. De helm heeft ook een geïntegreerd ventilatiesysteem om de rijder koel te houden tijdens intense races.

Shoei GT-Air 2

Deze helm is geschikt voor touring en sportief rijden en biedt een uitstekende bescherming tegen impact. De helm heeft een geïntegreerd zonnevizier en is voorzien van een Pinlock anti-condens vizier. Ook heeft de helm een ventilatiesysteem om de rijder koel te houden tijdens warme ritten.

Arai Signet-X

Deze helm is ontworpen voor tourrijders en is gemaakt van een sterk en lichtgewicht materiaal. De helm heeft een geïntegreerd ventilatiesysteem om de rijder koel te houden tijdens warme ritten en is voorzien van een intern zonnevizier. Ook is de helm geschikt voor brildragers vanwege de speciale uitsparing in de binnenvoering.

Als motorrijder is het belangrijk om te investeren in een goede helm voor optimale bescherming. De Shark Race-R Pro, Schuberth C4 Pro, AGV Pista GP RR, Shoei GT-Air 2 en Arai Signet-X zijn allemaal uitstekende opties voor verschillende soorten rijders. Het is belangrijk om bij de aanschaf rekening te houden met jouw specifieke rijstijl en behoeften. Met een goede helm ben je verzekerd van een veilige en comfortabele rit op de motor.